Pet Sjove Pladespiller Legetøj Til Katte Interaktivt Puslespil Uddannelse Pladespiller Vindmølle Bolden Hvirvlende Legetøj Til Kat, Killing Spil Spil

Pet Sjove Pladespiller Legetøj Til Katte Interaktivt Puslespil Uddannelse Pladespiller Vindmølle Bolden Hvirvlende Legetøj Til Kat, Killing Spil Spil

kr41.63 kr26.65
Status
På lager

Ønskeliste
  • Tags: vindmølle led kat, glitre og skinne til pige, kat disk, kat for toy, vindmølle til kat, pyramide for kat, barbi shirt, bid kat, dog, roterende vindmølle kat.

1.Unikt designet - Alle de designs, der passer til kattens design og er behageligt for selv underholdning.

2.Bekvemmelighed - Katten vender vindmølle, der er nem at fastgøre til enhver overflade med lim.Og det er drejelig for din kat til at lege med det, have det sjovt og være sund.

3.Vi stræber efter at give dig de bedste produkter og den bedste kundeoplevelse, hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os, vil vi straks at beskæftige sig med.

4.Reducere Angst Kat - Katten vender vindmøller kan reducere angst kat.Se din killing spil væk i flere timer,Drej vindmølle cat toy giver din kat alle de feline sjov uden rod!Bedst af alt, du kan forlade dem alle i hjemmet.Du behøver ikke at bekymre dig om katte, der kører rundt længere.

5.Flere bruger - der er to gennemsigtige bakker på de runde bladene af vindmølle, der kan placere lys, kugler, klokker og mynte bolde til at tiltrække katte.Når vindmøllen er blidt bevæget, det vil rotere, hvilket gør katte elsker ikke at frigive deres kløer, og der er et hår og ansigt gnide enhed i midten.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Legetøj Type: Bolde
  • Er Smart Enhed: No
  • Materiale: Plast

5

beter packing would be nice