Bil Køretøj Signal Simulator Generator Bil Hall Sensor Krumtap Position Sensor Signal Tester Meter 2Hz til 8 khz

Bil Køretøj Signal Simulator Generator Bil Hall Sensor Krumtap Position Sensor Signal Tester Meter 2Hz til 8 khz

kr275.10 kr192.57
Status
På lager

Ønskeliste
  • Tags: sensor tester, automotive signal simulator, adf4351 signal generator, automotive sensor simulator, bil sensor tester, mega analog sensor, auto signal simulator, sensor signal simulator, Aktuelle Sensor, 400w dc.

Kære Kunder,

Tak for din opmærksomhed!

Her er nogle punkter vi er nødt til at vise dig, før du foretager bestillinger:

1 .Kina Post er billige, men det vil tage så lang tid, endda måneder.Derfor, prøv at bruge DHL eller Fedex, hvis du har brug for den del presserende.

2 .Da specielle produkter, vi sælger, det er ikke nemt for nogle folk til at bekræfte, hvilken del der er passende.

Her er en enkelt måde at henvise til (Kun til reference, bedes du kontakte for at få hjælp, hvis du ikke er sikker på, om det passer) :

Om levering

1. Hvis du er i Brasilien, Argentina , Chile, Tyrkiet, bedes du give din CNPJ / CPF - / CVR-nummer, hvis sender via DHL/Fedex/UPS/TNT, eller vil vi ændre shipping måde at EMS uden at informere.

2. Hvis du er i Rusland , bedes du angive dit fulde navn .

3. Via DHL/Fedex/UPS/TNT, vil der være ekstra gebyr $45, hvis din adresse er den fjernbetjening , vil vi chang det til EMS, hvis du ikke betaler den eksterne adresse ekstra omkostninger. (Kina Post Luft Parcel, hvis der ikke er nogen EMS til dit land )

4. Vi promiss elementerne er de samme, som de er beskrevet, men vi har ret til at ændre neutral pakke uden logo, som kunne være anderledes, som det ser ud på billederne.Eller der kan være høje SKAT, du skal betale.

5. Hvis pakken er mislykkedes leveret siden de forkerte, eller der mangler nødvendige for shipping oplysninger, eller du ikke gør det toldbehandling, vil vi ikke bære noget ansvar.

  • Mærke: PUOU
  • Materiale Type: Bil signal generator analog sensor box krumtap signal
  • Item Længde: Car Computer maintenance tester signal meter
  • Oem: meter kabel linje for A860-2000-T301 fanuc encoder
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)