2018 Nye Software 2016.0 R0 Keygen /.3 VD DS150E CDP vd tcs cdp pro plus V3.0 med bluetooth til delphis bil lastbil OBD2 Scan

2018 Nye Software 2016.0 R0 Keygen /.3 VD DS150E CDP vd tcs cdp pro plus V3.0 med bluetooth til delphis bil lastbil OBD2 Scan

kr230.47 kr198.19
Status
På lager

Ønskeliste
 • Tags: delphi, humzor, delphi ds150e, delphi diagnostiske ds150e, softwar, ds150e, sikringsboksen pin-kode, obd diagnostic keygen, wire delphi ds150e, lanceringen x431 5 pro.

RM16880870745218618

biler/lastbiler/Generisk diagnostisk værktøj Advatages at købe dette værktøj 1. 2015R3 (med keygen) software ( hvis du har brug for særlig software, kan du efterlade en besked på ordren eller spørge sælgeren for link til download) 2. God kvalitet med V3.0 grøn PCB board 3.Et år kvalitet garanti, Stærk tekniker støtte; (Velkommen til at spørge os, hvis du har spørgsmål) 4.Fuld Oversætte Sprog: engelsk, Cesky, English, German, Espanol, Francais, græsk, Hollands, ungarsk, Italia, Norsk, polsk, Rumænsk, russisk, Srpski, Suomen kieli, Svensk, tyrkisk.

Version: 2015 R3(med Keygen) bilfabrikant: For Multi-Biler og Lastbiler Drive-System: WinXP / Win7 /win8 /win10 læs venligst dette, før du vælger den version Opmærksomhed: 2016.00 er den nyeste version,tilføje nogle flere biler .lad mig besked, vil vi give dig link til download keygen gratis. 2015.3 med keygen på cd .du kan aktivere ved dig selv .men denne verson bare kan støtte biler, før 2014-model.

Det er en hurtig og pålidelig diagnostisk redskab tjener som et link mellem køretøjet og computer.Det virker på både nye og gamle køretøjer.I seriel vi gøre følgende: 1) Læse og slette fejlkoder ; 2) Læs live-data ;3) Grundlæggende indstillinger ;4) Scan-funktion ;5) der Fuldt ud lever op til eOBD/OBDII standard, og Det kan gøre følgende: 1. Fremstilling specifikke seriel diagnosticere ;2. Scan-funktion;3. EOBD/OBDII kommunikation;4. Serielle Systemer ;5. Motor ;6. Tænding ;7. ABS ;8. Service nulstil ;9. SRS ;10.Startspærre ;11.Instrument ;12.Comfort-system ;13.Gear-kasse osv

Med BILER, du er i stand til at udføre helt specifikke diagnostik for personbiler og varebiler fra 1988 og fremefter.I alt 47 forskellige mærker.Med TRUCKS software pakke, du er i stand til at udføre helt specifikke diagnostik for lette og tunge erhvervskøretøjer, busser og trailere fra 1995 og fremefter.

I alt 37 forskellige mærker.Fejlfindingsprogrammet GENERISK er designet til den lovgivning, der er baseret diagnose, der er specielt målrettet til emissionerne i forbindelse med fejlkoder.GENERISK er inkluderet i BILER og LASTBILER pakker.

Multiplexer funktion, 2xHS KAN (ISO 11898-2), SW KAN (SAE J2411), K/L (ISO 9141-2), VPW (J1850), PWM (J1850), RS485 (J1708), TTL og (SPI, analog, 5volt ud).

FLIGHT RECORDER

Med flight recorder-funktionen, kan du registrere parametre i realtid, mens du kører et køretøj.Under optagelse, kan du med et tryk på en knap, skal du fremhæve den specifikke fejl, så du kan undersøge, om de fundne fejl på et senere tidspunkt.Det er udstyret med en indbygget hukommelse og dermed fjerne behovet for at bringe en computer.Hukommelse vognen ikke inkluderer i pakken .

MULTI FARVE-INDIKATOR

Med multi farve indikator på det , du har fuld kontrol over den diagnostiske proces.Forskellige farver og lyd kommunikerer status og placering af indikator giver dig mulighed for at se det fra en far.For eksempel, hvis indikatoren skifter mellem blå og grøn it er i kommunikation med køretøjets styreenhed.

SPÆNDING IND

Når den er tilsluttet til bilen, enheden vil kontrollere batteriets spænding af køretøjet og justerer automatisk sig selv til bilens spænding niveau på 12 eller 24 volt.Hvis spændingen bliver for høj eller for lav, vil Det advare dig med både lyd og lys, og du vil også blive advaret via batteri-ikonet i vores diagnostiske software.

STELNUMMER VIN

I vores BILER, software, har vi en smart funktion, der giver dig mulighed for at læse chassis nummer fra den bil, som du ønsker at diagnosticere.Dette sikrer, at den rigtige model og år er automatisk valgt.Hertil kommer, motor kode for køretøjer, som er almindeligt tilgængelige på markedet, er også valgt automatisk.

ISS

Intelligent System Scan (ISS) scanninger gennem alle systemer i køretøjet, og der vises fejlkoder, der er gemt i hvert system.Dette sparer tid, og du får et hurtigt overblik over den aktuelle status for hele køretøjet.Når ISS er færdig, kan du derefter vælge en specifik kontrol system til at analysere resultaterne yderligere.

ISI

Intelligent System Identifikation (ISI) identificerer og vælger automatisk den type controller, som er monteret i køretøjet.Dette sikrer, at diagnose-session er udført korrekt og med de korrekte parametre, som kræves.

RAPPORT FUNKTION

Under denne funktion fane, du vil være i stand til at se de tilpasninger og justeringer, der er muligt for et bestemt køretøj uden at have køretøjet i nærheden af dig.Sammen med hjælp tekster som en guide, du kan planlægge og være effektiv i dit arbejde, selv under komplicerede situationer.

 • Ekstern Afprøvning, Certificering: ce
 • Kvalitet: Høj Kvalitet
 • Element Type: Bil Diagnostisk Kabler og Stik
 • Materiale Type: Plast
 • Magt: PW
 • Element Vægt: 0
 • Elektronisk: No
 • Specielle Funktioner: Multi-sprog
 • Installation: Nemt
 • Item Bredde: 5
 • Item Højde: 2
 • Levering: Hurtig og sikker levering
 • Mærke: VD DS150E CDP
 • Model Navn: VD DS150E CDP
 • Hardware Version: Ny
 • Pakke: STANDARD
 • Item Længde: 9
 • Warrantly: et år
 • Tekniker-support: Gratis og i god tid
 • Software Version: 2015.R3 / 2016.R0 Valgfri
 • Spænding: 12V

5

Быстрая доставка.Рекомендую.Все как в описании.