Hi-Tie Business- Silke Plaid Blå Rød Mænd Slips Sæt 8,5 cm Bryllup Slips Til Mænd Nyt Design Hanky Manchetknapper, Slips Kvalitet

Hi-Tie Business- Silke Plaid Blå Rød Mænd Slips Sæt 8,5 cm Bryllup Slips Til Mænd Nyt Design Hanky Manchetknapper, Slips Kvalitet

kr56.06 kr27.45
Status
På lager

Ønskeliste
 • Tags: mænd silke slips, man uafgjort, silke slips, Butterfly, butterfly slips, bowti, miley cyrus shirt, bluse, rød, mænd uafgjort, bælte barry wang.

Produkt Specifikationer Stand: Helt Ny Med Tags

Materiale: 100% jacquard vævet i Silke

Størrelse: 59.06 "(150 cm) i længden, og 3.35" (8,5 cm) i Bredden

Tilstand: Dagslys lampe (Tag den genstand, som)

Pakning: Beskyttende og Enkel Pakning

Design: Italiensk

Oprindelse: ShengZhou.Kina Kromatisk aberration på Grund af Stoffet skære i virksomhedens positioner.Cuff links mønster måske selskabet fra post beskrivelse på Assaultingvanity.dk, men de er stadig mulighed for at matche.Hvis du sind, både please don 't køb!

Problemet med aberration: for at vise virkningerne af De varer, vores varer er alle skyde under fotografering berømtheder som lavere aberration niveau i Den mindste værdi.Den klare, fordi beslutningen nøgletal for marketingfolk displayers end eksistensen af minutter aberration er uundgåelig.Ingen online sælger kan løse dette problem.Hvis du er særlig om aberration, skal du være forsigtig, når man har til at købe De varer eller kontakte vores kundeservice serveren!Betaling SPÆRREDE er den eneste måde, hvorpå vi kan modtage betaling.Du kan betale via

1. Dine penge vil blive holdt af den platform, indtil du bekræfter modtagelsen af varerne, og kun efter, at pengene vil blive frigivet til sælger.Du er beskyttet 100% sikker!!

2. Vi sender dine varer "i henhold til SPÆRREDE Betaling Adresse, både sørg for, at dine SPÆRREDE Betaling-Adresse er korrekt.Den Adresse, Tlf Nummer vil være velkommen i fragt.Vi don 't har ikke ansvar for forkerte Adresse!!

(3) For den skat, told, køberen skal betale selv!!Shipping 1. Vi sender til hele verden.Eksklusive Forsendelse til Italien...Vi vil normalt indenfor 1-2 arbejdsdage af identifikatorer af ryddet betaling. (undtagen helligdage), "1-2 dage" er afleverer tid ikke sammenkædet tid, både please don 't misforstå.Inden betaling, skal du sørg for, at din betaling shipping adresse er korrekt.Normalt sender Vi så hurtigt som muligt, men Vi kan' t løfte den faktiske dato, du kan modtage på grund af den end hastighed, og den politik, de lokale skikke (da overførslen er foretaget af tredjeparter).

2. Som vi alle ved, at International skibsfart kræver mere kompliceret forsendelse procedurer, at de to lande told -, transit-krise osv., det vil sandsynligvis tage længere tid for dine varer for at nå frem til den endelige destination.Meget glade for din forståelse på denne ukontrollable sagen.Den Strenge told-område: Italien, Tyskland, Østrig, Canada, Brasilien, Argentina, Rusland...

3. For Fremskyndet shipping (hurtig forsendelse), EMS er den standard-forsendelse metode.Hvis du ønsker at bruge FedEx eller DHL, du har brug for til at kontakte mig for at tjekke været din adresse er fjerntliggende område eller ej, og check været Volumen vægten er tungere end dens faktiske vægt, fordi den For fjerntliggende område adresse eller Volumen vægten er tungere, du er nødt til at betale ekstra feeds..Hvis du ønsker, at internationale Hurtig post, både venligst kontakt os.Vi er i stand til at tage sig ethvert ansvar for eventuelle brugerdefinerede forsinkelser eller skat.Årsagen er, fordi transittiden er meget afhang og leveret af Postvæsenet (undtagen weekender og helligdage) returret Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, Vi kan!!!!

1. Vi acceptere det punkt vender tilbage for nogen, der har (til det, som du don 't like it, det er ikke forventet), Men køber vil være ansvarlig for tilbagevenden shipping gebyr, og det emne har ingen på eller ændre vende tilbage hele pakken med tags sammen.Som Vi don' t ønsker at tvisten med køber.

2. 15 - day - en gigant fra den leverede dato.Begge Bedes du sende foto af post skader område via e-mail, hvis det ikke er menneskeskabte skader eller fysiske skader, vi vil erstatte med en ny, eller vil vi refundere 100% i penge!Vi refundere betalingen via Escrow, varen skal returneres i original stand.Feedback Noget, der er mindre end 5 stjerner på vores Detaljerede sælgerbedømmelser påvirker vores stående i Assaultingvanity.dk.Hvis du mener, at vi fortjener mindre end 5 stjerner til Noget, så lad os vide, før du forlader din feedback, så vi kan løse dit problem. (Negativ eller Neutral Feedback, kan ikke løse alle problemer).

Din fulde Tilfredshed, og vores omdømme er vores højeste prioritet! 5 stjerner "Positiv Feedback" og"", er altid støttet og i høj grad er inkluderet i prisen.Hvis du lader os Positiv Feedback, vi vil straks dojo.give dig den samme.Den er Negativ eller Neutral Feedback er meget mismodig.

Begge Bedes du give os mulighed for at afhjælpe eventuelle negative situation.Alt kan løses, uden at brigade en negativ feedback eller åbne enhver tvist på Assaultingvanity.dk.Både Venligst E-mail os, og vi vil forsøge at løse eventuelle problemer!Kundeservice Vi er her for at besvare alle dine forespørgsler.Din tilfredshed er af allerstørste betydning for os, er du velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål om vores produkter, og Vi vil svare ASAP. (indenfor 24 timer)

 • Funktion 3: Corbatas Para Hombre 2018
 • Bånd Type: Hals Uafgjort
 • anvendes: Business Mænd Bryllupsfest Daglige Tilbehør Passer Skjorte Slips
 • Uafgjort Sæt: Uafgjort Sæt (Hals uafgjort+lommetørklæde/Pocket Square +manchetknapper)
 • Mønster Type: Plaid
 • Køn: MÆND
 • Andre farver i butikken: Rød/Blå/Sort/Hvid/Gul/Coral Pink/Rosa Rød/Orange/Lilla
 • Andre Stil Mønster: Stribet/Geometriske/Paisley/Fast/Blomster/Plaid/Nyhed Cravat
 • Materiale: 100% Silke Slips til Mænd Bånd Sæt
 • Mærke: Hi-Tie
 • Navn På Afdeling: Voksen
 • Kan Være Wholesaled,Dropshipping,Brugerdefineret: Ja
 • Er Tilpasset: Ja
 • Stil: Mode
 • Størrelse: 59.06''(150cm) in length and 3.35''(8.5cm) in Width
 • farve: black