TP-Link TL-SF1009P 9 Port 100Mbps Netværk Desktop Switch POE Overvågning Strømforsyning Switch

TP-Link TL-SF1009P 9 Port 100Mbps Netværk Desktop Switch POE Overvågning Strømforsyning Switch

kr380.19
Status
På lager

Ønskeliste
 • Tags: ethernet-switch tp link, 12v poe switch, 16 poe switch, Gigabit Switch, poe, Netværk Switch, POE Switch, 48v poe switch, gigabit poe switch, netværk switch tp link.

Bemærk:i Henhold til dit land, kan vi sende det med EU Stik eller US-stik.Hvis du har brug for UK stik , kan du efterlade os en besked.TL-SF1009P er en TP-LINK virksomheden udviklet 9 mb ikke PoE switch netværk, giver 9 10/100M adaptive RJ45-porte, der hver port understøtter MDI/MDIX automatisk klip-funktion, og kan realisere line speed videresendelse.Port 1-8 er PoE-funktion, understøtter IEEE802.3af standard, og kan bruges som et Ethernet-strømforsyning enhed.Det kan automatisk registrere og identificere elektrisk udstyr, der opfylder standarden, og strøm gennem netværkskablet.TL-SF1009P er let at bruge, uden konfiguration, plug and play, og kan fleksibelt at udvide hjemmet og på kontoret netværk, uden at begrænse opstillingen af power line.Port resultater 9-port 10/100M adaptive RJ45-porte, herunder 8 PoE-porte og 1 Uplink-porte, der er fastsat.Hver port understøtter MDI/MDIX auto flip og selvstændige forhandlinger.Understøtter IEEE 802.3 x fuld duplex flow kontrol og Modtryk halv duplex flow control.PoE resultater Understøtter IEEE 802.3 af standard; Automatisk detektion og identifikation af elektrisk udstyr (PD), der opfylder IEEE 802.3 af standard-og strømforsyning til dem.Den indre port PoE power kan nå 15.4 W, og PoE udgangseffekt på hele maskinen er 57W.Intelligent power management, hvis strømmen af elektrisk udstyr, som er mere end 57W, systemet starter PoE port prioriterede mekanisme, afskære lav prioritet port strømforsyning Enkel at bruge Plug and play, uden konfiguration og installation, enkel og praktisk.Forsendelse Og Betaling:

1. Vi vil afsendt pakken inden for 1-3 dage efter du har foretaget betaling.

Og de følgende former for betaling er accepteret af Assaultingvanity.dk: Kredit kort, TT, Western Union og Qiwi wallet.

2. Forsendelsen er gratis forsendelse via Kina post air mail, hvis pakken vejer mere end 2 kg, eller den samlede pris, der er mere end 120 dollars, vil vi bruge EMS,DHL,UPS, osv, eller skibet med to pakker eller flere parceller, som luftpost.

3. Instruktion:vægt og størrelse markerede vi i pakken oplysninger er ikke den faktiske vægt og størrelse af varer, hvis du har brug for at kende den faktiske vægt og størrelse, du bare nødt til at kontakte os.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.Produkter, emballage, der skal være genstand for ændringer uden yderligere meddelelser.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Instruktion:shipping tid er, afhænger af købers fortoldning tid eller Force Majeure.Hvis køber ikke modtage varer i lang tid, håber vi køber kan kontakte din told eller lokale post kontor, for at få varer snart.

7. Leveringsmetoder:

Om Skikke:

1. For at sikre, at du modtager din bestilling uden eller lavere import-told, vil vi erklære det som en "Gave" med en lavere værdi, som ikke afspejler den samlede pris, du har betalt, eller markedsværdien af det produkt, og gælder muligvis ikke for lande med forskellige told-regler.

2. Eller du kan efterlade en besked for at fortælle os, hvor meget skal vi gøre toldangivelse.Vi er glade for at følge dine anvisninger.

3. Eventuelle afgifter eller gebyrer, der er købers ansvar.

4. Leverandørerne er ikke ansvarlige for forsinkelser, der er forårsaget af toldvæsenet i dit land.

5. Ekstra omkostninger eller forsinkelser kan forekomme i løbet af den internationale handel.Vi håber inderligt, at du ikke bruger ekstra import omkostninger eller fortoldning forsinkelser, som er en grund til at anmode om refusion til eller forlader en negativ feedback.

Vende tilbage:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning.Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer skal være i den oprindelige indpakning, og du skal give os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering.

3. Vi vil refundere dig fuld vindende bud amout, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, når både Køber og Sælger annullere transaktionen fra Assaultingvanity.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.Vi må ikke reparere eller erstatte varer med udløbet garanti.

 • SKU: Good0470
 • Netværk: IEEE 802.3,IEEE 802.3 u,IEEE 802.3 x,IEEE 802.af
 • Strømforsyning: 53.5 VDC/1.13 EN
 • Kommunikation tilstand: Fuld-Duplex & Half-Duplex
 • Funktion: poe
 • Produkter Status: Lager
 • Den samlede enhed maksimal strømforsyning: 57W
 • Pakke: Ja
 • Power Input: 100-240V~50/60HZ
 • Havne: 9
 • Skifte Kapacitet: 1.8 Gbps
 • Maksimal strømforsyning per port: 15.4 W
 • Model-Nummer: TL-SF1009P
 • Overførselshastigheden: 10/100Mbps
 • Mærke: TP-link
 • POE Interface: 8
 • VLAN: NO
 • Skifte Type: Hurtigt Skifte