2stk/Masse Vin Propper Genanvendelige Silikone Drikke Flaske Sealer Udskiftning med Greb Top til Cork til at Holde Vinen Frisk

2stk/Masse Vin Propper Genanvendelige Silikone Drikke Flaske Sealer Udskiftning med Greb Top til Cork til at Holde Vinen Frisk

kr33.01 kr19.81
Status
På lager

Ønskeliste
  • Tags: Kork Prop, drik flasker drikke, kork vin, silicone mold vin prop, låget vin, Flaske Prop, vakuum vin, Luftsluse, hat silikone vin prop, Cork.

RM17744605848646813 Om Produktet:

1. VIN SMAG PRESERVER - Disse vin prop, vil bidrage til at skabe en lufttæt tilstand, der bevarer vin, når flasken har været åbnet, holde vinen frisk og velsmagende for et par dage.

2. SILIKONE SEALER - Med robust plastik kerne og premium silikone cover, disse propper vil ikke bryde nemt som plastic, så du altid kan have en frisk glas vin.

3. KOMPATIBILITET - propper passer til de fleste størrelse flaske bruge, uanset flaske vin, en drink eller en anden slags, kan du fri til at nyde slags vine på samme tid, og ikke bekymre dig om den vin, der går dårligt.

4. LET AT BRUGE - Sæt den tyndere side af flaske prop i flasken, og fjern med et enkelt træk, nem at bruge.

5. NEM AT RENGØRE - Kompakt og opvaskemaskine-sikker, afhandlinger propper er let at vaske og butikken, som kan bruges i mange år.

Længerevarende Vin – Garanteret!

Lavet af premium TPR gummi og rustfrit stål, disse flaskepropper er perfekt for vin, frisk frugt, juice, og mange flere.Du er garanteret at have flaskepropper, som ikke vil rust, revne, eller misfarve så de kan bevare din vin endnu længere.De er dimensioneret til at passe alle flasketyper, kan nemt indsættes og fjernes med et enkelt træk, og er opvaskemaskine sikker.

Specifikation:

Materiale: TPR gummi + rustfrit stål

Vægt: 11g

Mål: 2,5 x 2,5 x 6,5 cm

Farve: Blå,Grøn,lilla

Package:

2stk * Silikone Flaske Prop

RM17744605848646815

  • Certificering: FDA
  • Diameter: 5cm
  • Materiale: Silikone
  • Bar Værktøjer Type: Vin Propper
  • Funktion: Øko-Venligt
  • Model-Nummer: F0855#2STK
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

5

מצויין, suitable for dispensing beer and wine