20Pcs Forgyldt 4mm Banan Stik Stik Adapter Højttaler Wire Kabel-Audio

20Pcs Forgyldt 4mm Banan Stik Stik Adapter Højttaler Wire Kabel-Audio

kr26.04 kr24.76
Status
På lager

Ønskeliste
  • Tags: box højttaler-stik, banan stik, pin stik, audio bil, stik ledning, fisual banan stik, banan plug stik, portabl højttaler, linaro, mandlige banan stik.

Bemærk: farven på elementet, kan variere lidt på grund af fotografering og din egen computer

10 røde stik og 10 sorte stik

Vid udstrækning anvendes til at sikre en strammere tilslutning af højttalerkabel til bindende indlæg i bagsiden af højttaleren eller på bagsiden af audio-modtager.

Skrue stik montering, ingen lodning behov

Opret din egen høj kvalitet oplader adaptere med disse forgyldt 4 mm banan konnektor.

Skruen på den side, der er fysisk sikrer wire i adapteren samtidig sikre, elektrisk ledningsevne, uden at det er nødvendigt at lodde.

Materiale: plast & metal (forgyldt)

Dimension: ca. 10mm x 47.4 mm /

Vægt: 89g

Pakke inkluderet:

20 x Banan højttaler stik Bemærk: farven på elementet, kan variere lidt på grund af fotografering og din egen computer 10 røde stik og 10 sorte stik vid Udstrækning bruges til at sikre en strammere tilslutning af højttalerkabel til bindende indlæg i bagsiden af højttaleren eller på bagsiden af audio-modtager.Skrue stik montering, ingen lodning behov for at Skabe dine egne høj kvalitet oplader adaptere med disse forgyldt 4 mm banan konnektor.Skruen på den side, der er fysisk sikrer wire i adapteren samtidig sikre, elektrisk ledningsevne, uden at det er nødvendigt at lodde.

Materiale: plast & metal (forgyldt) Dimension: ca. 10mm x 47.4 mm / Vægt: 89g Pakken indeholdt: 20 x Banan højttaler stik

  • Model-Nummer: Oem
  • Type: RCA
  • Anvendelse: Audio & Video, Belysning
  • Køn: Oem

5

Vše OK

4

Cheap Enough coarse with