DN15 flowmåler/20/25 Modbus/188-Protokollen RS485 Kommunikation Digitalt Display

DN15 flowmåler/20/25 Modbus/188-Protokollen RS485 Kommunikation Digitalt Display

kr672.47 kr618.67
Status
På lager

Ønskeliste
  • Tags: modbus-skærm, modbus termostat, display lang, farve-lcd-skærm, max487esa, rs422 ttl, max490, rs485 skærm, lcd-modbus, rs422 til usb.

modname=ckeditor

Vandmåler egenskaber : RS485-kommunikation; arbejde power 3,6 V-24V; Understøtter modbus Aftale / 188-protokollen transmission afstanden er langt op til 1000 meter; den vandtæt ydeevne er god til IP68 vandtæt kvalitet; den elektroniske puls tælle type; det digitale display; denne meddelelse indeholder de øjeblikkelige flow data budskab; tom igen vender, måle præcision, når 0.00001m3.

1, lavt strømforbrug, lang levetid design, vedligeholdelse gratis kredsløb

Nul strømforbrug magnetiske tunnel sensor, CPU-kraft teknologi ned, lav passiv arbejder løbende, indbygget høj kapacitet lithium batteri teoretisk beregning i 30 år, og den faktiske drift i mere end 10 år.

Der er ingen grund til at udskifte batteriet, og andre kredsløb vedligeholdelse.Når eksterne strømforsyning er automatisk slået til ekstern strøm, intern strømforbrug er gemt.De ydre arbejder løbende er så lav som 0,3 mA, og lithium batteri drevet fjernkommunikation system arbejder for mere end 6 år.

2. fuld skala nøjagtig måling med ikke-lineære krumning erstatning

Serien af elektroniske vandmålere vedtage multilevel lineær kompensation kurve, og strømmen nøjagtighed er 0,05%.Vand-mængden vises i 9 smule flydende krystal display, der viser den mindste skala 0.00001m3 og den mindste enhed 0.0001m3 af måleraflæsning.

3. IP68 vandtæt kvalitet forsegling kredsløbet, kan Modstå Forskellige komplekse miljømæssige test

Serien af elektroniske vandmåler er designet uafhængigt af basen og kredsløb box; beskyttelse af kredsløbet box er IP68 kvalitet, vandtæt kompression dybde på 50 meter (0.5 MPa), og fuldt forseglet, vandtæt beskyttelse, der er forårsaget af vand og fugt.Den adskilte struktur gør den vandmåler sen udskiftning og vedligeholdelse enkel og lave vedligeholdelsesomkostninger.

4. hastighed forskel sandsynlighed metode for intelligent anerkendelse af misbrug som følge af air traffic control afdeling og vand, hammer

Det er et almindeligt fænomen, at den følsomme meter er påvirket af rørledningen luft og trykvariationer.Den intelligente elektroniske vandmåler præcist kan måle flow hastighed af pumpehjul, og i henhold til den hastighed forskel sandsynlighed statistik og analyse fænomenet vandmåleren er tom rotation, og automatisk filter mængden af vand, der produceres af tom rotation.Løsningen af dette problem er fortolkningen af intelligente elektroniske fordel af vandmåler.

5. nationale standard størrelse installation og udskiftning betjeningen er enkel

Serien af 15 mm, 20mm 25mm standard kaliber elektroniske vandmålere overensstemmelse med den nationale standard af koldt vand meter.Installation metode er den samme som for almindelige mekaniske vandmålere, og kan være direkte udskiftes.Den mængde vand, der data, der vises i LCD-numre, og kalibreringen af vandmålere er intuitiv og enkel.

6. anti-lækage og anti flip

Serien af elektroniske vandmålere bruge patentet check ventil til at styre vand indtag, som ikke kun indser behovet for at droppe vand og lade vandet, men også effektivt forhindrer omvendt installation af vandmålere.Den mindste oprindelige flow af 15mm vand-måleren når 2 liter pr.time.

7. høj følsom og slid-resistente struktur, lang levetid design

Denne serie af elektroniske vandmåler base tabel vedtager lang levetid design mekanisme.De to poler af pumpehjul er kombineret med rustfrit stål aksel og agat akselmuffen.Test af slid modstand på 100 tusind tons og derover er testet, ingen gear mekanisme, der er friktion, og følsomheden af vandmåler er høj.Uden mekanisk slid fiasko, metrologiske egenskaber er stabile.Top magnet af pumpehjul af vandmåler base er adskilt ved en særlig forsegling hulrum for at undgå svigt af rotoren til at rotere på grund af vedhæftning af rust og andet affald til magneten.

8. antimagnetic og anti-skade

Serien af elektroniske vandmåler base tabellen er tilføjet til anti magnetisk anti magnetisk plade af stål, som ikke blot forhindrer, at eksterne stærkt magnetisk felt indblanding, men også styrker pres modstand og frostbestandighed inde vandmåler, gennem pres kontrast test og pres frysning test.

9. flowmeter funktion

Serien af elektroniske vandmålere kan give real-time måling af flow funktion, og den nominelle strøm nøjagtighed er 2. Flowmetret vandmåler giver MODBUS international standard kommunikationsprotokol, RS485 interface, og kan være direkte integreret med PLC-udstyr.Intelligente elektroniske fjernkommunikation vandmåler har enkel ledningsføring forbindelse, sikker og pålidelig signal intet signal afskærmning fiasko; måling af lithium batteri, lang levetid; real-time data og statens overvågning, automatisk udfyldt hver dag.

  • DIY-Forsyninger: ELEKTRISK