Bilforlygte forsamling for Geely Bo Yue led forlygte forsamling, Venstre/Højre

Bilforlygte forsamling for Geely Bo Yue led forlygte forsamling, Venstre/Højre

kr733.60
Status
På lager

Ønskeliste
  • Tags: læder sandal kvinder, pinbal, a3 max, peterbilt, 1997 toyota land cruiser forlygter, mack mcqueen, geely visker, lampe moto, lifan myway, esc geely.

se læs følgende omhyggeligt, før du køber, Hvis du beslutter dig for at købe varer i vores butik, har du accepteret nedenstående aftale Varm lynhurtig Bøn 1. På grund af de forskellige modeller af biler i forskellige lande, bedes du kontakte den handlende til at bekræfte produkter før køb, for at forhindre, at den manglende overensstemmelse mellem produkter og biler. 2. På grund af den brede vifte af auto dele, alle reservedele kan være udsolgt til enhver tid.Kontakt venligst kundeservice, før du køber, og bekræfte købet efter og spurgte, om de varer, der er til rådighed.Hvis varen ikke er tilgængelig, bedes du forstår! 3. Som for fragt indstilling, der er mange former for auto dele.Fragt af hvert produkt er forskellige (fragt beregnes i henhold til størrelse, vægt og volumen af produktet), så den almindelige fragt er indstillet nu.Før du køber, skal du bede kundeservice, hvor meget fragten!Hvis kunden bestiller mere eller mindre fragt, vil vi kontakte dig, bedes du betale fragt, eller ansøge om en refundering af det overskydende fragt!

Fabrikken direkte auto dele passer til Volkswagen bil

Type

luftfilter

OEM-Nummer

377129620

Bil Mærke

For Volkswagen Golf 1.4/1.6/1.8 skoda

Størrelse

Standard-Størrelse

Materialer

Høj Kvalitet råvarer

Certificering

ISO/TS16949

Specifikation

OEM-standard

Service

OEM

FOR Port

Nogen havn i kina

Pakning

Neutral/Brugerdefineret/Color box

1.max+karton;

2.Tilpasses

Vores Service

1. OEM

2. Vi vil svare dig for din henvendelse inden for 24 timer.

3. Efter afsendelsen, vil vi spore produkter til dig en gang hver to dage, indtil du får produkter.Når du har fået de varer, teste dem, og give mig en feedback.Hvis du har nogen spørgsmål om problemet, skal du kontakte med os, vil vi tilbyde den løse måde for dig.

Feedback

1. Købers tidlig bekræftelse vil blive meget værdsat efter modtagelse af varen.

2. Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det vil kun tage dig 1 minut , men dette 1 minut har meget betydning for os.

3. Beder vi dig give os en mulighed for at hjælpe dig med at løse problemet, inden du forlader enhver neutral eller negativ feedback eller åbne en tvist på webstedet.Vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer .Tak for din forståelse!

Hvis du har nogen problemer,så tøv ikke med at kontakte os, vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

  • Bil Mærke: FOR BOYUE
  • Watt: 12
  • Bil Model: For Geely Boyue
  • Spænding: 12V
  • Farve Temperatur: 3000K