Racmmer 2020 NY Termisk Fleece Trøje Sort Vinter Herre MTB Lange Ærmer bike Cykel Tøj Trøjer Maillot Ciclismo

Racmmer 2020 NY Termisk Fleece Trøje Sort Vinter Herre MTB Lange Ærmer bike Cykel Tøj Trøjer Maillot Ciclismo

kr274.12 kr134.31
Status
På lager

Ønskeliste
 • Tags: island jersey cykel, astana jersey, jersey termisk, cykling jersey mænd vinteren ucl, retro pro cycling jersey, heat termisk, jersey racmmer, mtb cykel, jersey motocross, strava bike jersey mænd.

Materiale: Trøjer (100% Polyester+100% God Kvalitet Fleece) Har Meget Stor Slagstyrke, God Elasticitet, Slidstyrke Høj Kvalitet Tights Stof: Lys Og Reducere Vind, Det Kan Holde Dig Tør Og Varm I Den Kolde Tilstand !Selv Du er Svedig, Jersey Aldrig holde sig Til Din Hud !STØRRELSE:XS,S,M,L,XL, XXL,XXXL,4XL Endnu Større, 4XL,5XL,tilpasse størrelsen er acceptedd!

MANCHET

Stramme Design,Sikre, At Det Tøj Og Krop Er I Overensstemmelse,

Praktisk Cykling, Reducere Luftmodstanden

HALSUDSKÆRING

Brand Moden Design

BAGLOMMER

Der Er Tre Lommer På Bagsiden Af Tøj,Kan Du Sætte Telefoner,Vandflasker Og Nogen Ting, Du Har Brug For

LYNLÅS

Brug Skjult Glat Lynlås

STOF

Cykling Jersey Materiale:100% Polyester+100% God Kvalitet Fleece,Ergonomisk Snit,

Stor Slagstyrke, God Elasticitet, Slidstyrke

HEMLINES

Hemline Tilføje Skid Tape,Undgå Forstyrrelser

3D Ergonomisk Snit

3D Skræddersy Baseret På Ergonomi Og Cykling

Nakke Og Hofte Gælder Foran Tilt Design.Tilbage Med 17 Grader Bøjet For At Sikre En Komfortabel Følelse

BEDSTE LYNLÅS (1000 Gange Af Pålidelighed Test) LANG nederkant (Cool Max,Hud-Venlig)

Semi Åbne Lynlåsen Er Flot Og Vind Bevis.Det Viser Sig At Være Pålidelig, Efter Over 1000 Gange Af Test.Design Af 10cm Enspænder nederkant At Beskytte Taljen

------------------------- OM OS -------------------------

------------------------- FORSENDELSE ------------------------- 1. Shipping Tid: 15-25 arbejdsdage Gratis Forsendelse Med Post Post 7 - 15 hverdage Efter Hurtig Forsendelse (Herunder DHL,EMS....) 2. Vi Håber, At Ankomsten Af Din Vare Til Tiden, Men Da Det Er En International Levering, Fragt Tid Er Meget Afhængig Af Kurer Virksomheder Og Lokale Told (Hvis Relevant) Og Helt Ude Af Vores Kontrol, Når Udstationering.Skulle Der Være Eventuelle Spørgsmål, Der Opstår Fra Denne Forsendelse, Er Du Velkommen Til At Kontakte Os.Mens Vi Bestræber Os På At Yde Gensidig Og Positiv Transaktioner 3. Shipping Omfatter Porto, Håndtering. 4. Tracking Nummer Vil Kun Blive Tale Om Registrering Shipping 5. Normalt Vil Vi Skibet Inden for 7 arbejdsdage, Når modtager ordren. 6. Online tracking system normalt opdateringer med i 1-3 hverdage (dog ikke lørdag Og Helligdage) Efter Modtagelse af Betaling.Sjældne Genstande Og Store Ordrer Kan Tage Lidt Længere tid.

------------------------- VENDER tilbage ------------------------- 1. Hvis Den Vare, Du har Modtaget, Er Uacceptabelt Som Defekte, Brudte Eller M issing , Pls kontakte Os Inden For 3 Dage efter Levering. 2. I Tilfælde Af Disse Ubehagelige Ting Til At Ske, Vi Håber Køberen Og Leverandøren Kan Kommunikere Aktivt For At Løse En Tvist På En Fleksibel Måde.Vi Lover Dig, At Vi Vil Arbejde Ud Til En Tilfredsstillende Løsning.

------------------------- KONTAKT ------------------------- Hvis Du Har Spørgsmål, Bedes du Kontakte Os Frit, Du Kunne Besked til Os På Trademanager.Vi Vil Besvare Dit Spørgsmål I Køen, Er De Modtaget.Hvis Du ikke har Modtaget Et Svar Inden for 24 Timer(Eksklusive Weekender Og på Helligdage), Betyder, at Vi Ikke Modtager Du Besked.Du kan Hjælpe ved at spørge Igen,Takket være En Masse.I Løbet Af Arbejdstiden, Vil Vi Svare Dig Så Hurtigt Som Muligt,Hvis Det Ikke Er Hverdag, Bedes Du Bedes Være Tålmodig Og Omfattende Til At Give Os Lidt Mere Tid, Ikke Bare Forlade Den Neutrale Eller Negative Feeback Uden Kommunikation, Mange Tak For Deres Samarbejde Og Forståelse.

Hvis Du Har Et Punkt Problem, Er Du Velkommen Til At Kontakte Os ,Vi Vil Give Dig Den Tekniske Support.

------------------------- FEEDBACK -------------------------

1.Hvis der er Noget, Gør Du ikke Er Tilfreds med det Eller Vred,så Kontakt Os Direkte, Inden de Forlader Feedback,Vi Vil gøre Vores Bedste for At Løse Problemet, Indtil Du Opfylder.

2.Hvis Du Tilfredsstille Med posten, så Venligst Hjælp til at Forlade Et Posive Feedback ( 5 Stjerner ) For Os, at Det Er en God Support Og Meget Vigtigt For Os,

 • oprindelsessted: Kina
 • Lynlås Længde: Fuld Lynlås
 • Ærme Længde(cm): Fuld
 • Krave: O-Hals
 • Passer til: Passer til mindre end normalt. Tjek venligst denne butik er dimensionering info
 • Sport Type: Cykling
 • Sæson: Efterår
 • Funktion: Hurtig Tør
 • Mærke: racmmer
 • Model-Nummer: #2018ZR05
 • Element Type: Trøjer
 • Materiale: Cashmere
 • Stof Type: Fleece
 • Køn: MÆND

5

Las medidas precisas y todo llegó impecable.

5

fits perfect. 1.82m 87kg.

5

They are fine they are warm with thermic underneath tested between 8 and 10 degrees and comfortable