Skab overblik med etiketter

ringbind (foto: kontorting.dk)

Ringbind og tydelige labels skaber overblik (foto: kontorting.dk)

Der er nogle ting, der bare hører hjemme på et kontor. Det er nemlig vigtigt, at dine dygtige medarbejdere altid har alle nødvendige arbejdsredskaber lige ved hånden, når de skal bruge dem. Hvis ikke det er tilfældet, vil de blive afbrudt i et godt arbejdsflow, eller en flygtig idé vil løbe ud mellem hænderne på dem, før de får den skriblet ned. Her er der tale om skriveredskaber som kuglepenne og blyanter, notepapir, computer, printer, arkivskabe og etiketter. Sidstnævnte er et arbejdsredskab, som de fleste ofte overser. Men etiketter er vigtige at have på en hver arbejdsplads, der tager sig selv seriøst.

Etiketter bør være at finde på alle arbejdspladser

Etiketter er som beskrevet ovenfor et vigtigt arbejdsredskab. Etiketter skaber nemlig overblik, når noget roder. Hvordan det? Tænker du måske. Jo, nu skal du høre: Etiketter er med til at organisere og sortere dokumenter, papirer og andre ting. En etikette er en let måde at markere en kasse, en mappe eller et arkivskab på, så alle ved, hvad den pågældende ting indeholder. På den måde skal hverken du eller dine medarbejdere bruge unødvendig tid på at lede efter ting.

Etiketter skaber struktur og overblik på kontoret

Hvis du for eksempel har en kasse med diverse kontorredskaber i – det kan være klipsemaskine, hulemaskine, tape, kuglepenne etc. – kan det være en god idé at markere kassen med en etikette. På etiketten skriver du så ”kontorartikler”, eller hvad du ellers har lyst til. På den måde kan den næste medarbejder hurtigt og nemt finde frem til, hvad vedkommende søger. Det samme gælder på arkivskabe, der som bekendt kan have en del skuffer. Hvis man markerer hver skuffe med en etikette, skaber man struktur og overblik. Der er jo forskellige kategorier til forskellige dokumenter, og det kan være smart at markere disse for at skabe overblik.

Find etiketter til din arbejdsplads, se her.

Få styr på kontoret:

En opslagstavle deler glæder med andre kollegaer

Sørg for at købe en bæredygtig skæremaskine

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *