Puder er fundamentet i den velvære og ro, man leder efter

gode puder er en forudsætning for god søvn (foto dunlopillo.dk)

gode puder er en forudsætning for god søvn (foto dunlopillo.dk)

Puder er lækre, og de skal kunne give denne følelse af velvære og ro, som man ofte står og mangler ude i den virkelige verden. Det omvendte af en pude er at komme til skade. Derfor skal puder agere som beskyttelse mod virkelighedens hårde og kolde fakta. Puder skal være ting, som man vender tilbage til, når det ellers ser meget sort og gråt ud i tilværelsen. De skal være som faldskærme, der giver en mulighed for at ligge sig lidt bedre, end det man først forestillede sig. Der skal være et element af overraskelse, hver gang man ligger sig på sine puder og finder roen igen. Overraskelsen skal være den ro og det velvære, som man har det, som om man har glemt hver gang.

Puder er endemålet for en hård dag

For at finde roen, må man ofte finde tilbage til puderne, og det de kan. Der er mange måder at slappe helt af på: Det kan være, at man løber en tur for at tænke på noget andet eller komme tættere på en side af sig selv, som man endnu ikke har set. Efterfølgende tager man sig et bad for at lade kroppen slappe helt af igen. Måske laver man en let ret efterfølgende. Gerne noget med ris. Efter måltid lægger man sig ned, og man fornemmer hurtigt, hvor lækkert det er. Puder kan noget helt særligt. De er så lækre, når de er gode. Når puder er lavet i gode materialer, er der ikke andet for end bare at mærke, hvor lækkert og fundamentalt velvære kan føles for en efter en lang og hektisk dag.

Puder giver ro og velvære

Med puder kommer man tættere på roen. I en god seng skulle der gerne være lækre og rare puder, der giver adgang til roen og tankens smukke skønhed. Det er med pudernes hjælp, at man nærmest finder hjem igen efter at have været ude på det daglige eventyr. Hjem igen til drømmenes dal.

Se på et udvalg af puder her: http://www.dunlopillo.dk/puder/

Læs mere om puder her:

By Nord puder pynter hjemmet med nordisk stil

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *