Plakater med citater inspirerer

plakater med citater (foto: minplakat.dk)

plakater med citater (foto: minplakat.dk)

Det er skønt med billeder, der pryder i stuen, over sengen i soveværelset og hvor man nu ellers har dem hængende. De folder sig ud på væggene, hvorfra de ikke siger noget specifikt, men derimod en masse forskelligt, afhængigt af beskuer, beskuers humør og øvrige disposition. Det er helt sikkert skønt med åbne værker, der er skønne at se på og komplekse at afkode. Citater, på den anden side, siger noget specifikt og er blevet citeret netop af den grund, at de siger noget helt specielt, der har gjort dem citeringen værdig. Hvis man for eksempel gerne vil lukke mere kærlighed ind i sit liv, kan man finde en plakat med et citat, der taler om kærlighed. Det kunne være ét af digteren Pablo Neruda eller måske er man mere til humor, i hvilket tilfælde man kunne hænge et citat op med en parole à la ”I put bacon on my bacon”.

Plakater med citater er også pæne

Ikke nok med at disse citatplakater er inspirerende og dejligt klare i deres udmeldinger, de er oveni købet pæne at se på. Typografien er æstetisk på forskellige måder og ofte i en legende stil, der gør dem lidt mere festlige at se på. For eksempel kan de være skrevet i farver og ledsaget af små ikoniske tegninger. Men et citat fremstår også stærkt, hvis det står mere råt og rent, hvad der klæder mere seriøse udmeldinger end den med bacon.
Plakater med citater giver væggene stemme, og det bliver næsten helt mantraagtigt at læse citaterne dagligt og blive opfyldt med deres inspirerende og kraftfulde indhold. Eller – hvis det er humoren, vi er ovre i, at trække på smilebåndet og eventuelt blive lidt baconsulten.
Der er citater til enhver smag, så det er bare om at lede imellem dem og finde din vægs særlige stemme.

Find plakater med citater her

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *