Det er altid godt med et stort lager af kuglepenne til alle lejligheder

Kuglepenne (foto: kontorting.dk)

Kuglepenne (foto: kontorting.dk)

Selv om vi er begyndt at skrive mange af vores beskeder og ting og sager på vores telefoner og computere, så bruger vi stadig kuglepenne en gang i mellem. Faktisk er der mange, som stadig sværger til kuglepennen. Det er for eksempel journalister. De bruger dem stadig til at tage noter, når de er ude at interviewe eller skal reportager. Derhjemme er det også meget rart at have en kuglepen liggende, så man kan skrive en indkøbsseddel eller en note til sin mand, kone eller sit barn. Derfor er kuglepenne altså stadig noget, der bliver brugt her i landet. Og derfor kan det være en god idé at fylde en lille lager op.

Kuglepenne har det med at forsvinde

Men kuglepenne har det med at forsvinde, ligesom mange andre ting. Men de er slemme, de kuglepenne. Så har man dem med i den taske, og så forsvinder de derfra. Så ryger de ned bag en reol og bliver først fundet flere år efter. Så låner du en kuglepen ud, og du får den måske aldrig tilbage igen. De bliver altså væk. Desværre! Men det gode er jo, at kuglepenne ikke er særlig dyre. Du kan købe ret mange kuglepenne for næsten ingen penge. Det er dejligt, ikke?

Du kan finde en masse kuglepenne på nettet

Hvis du gerne vil købe en masse kuglepenne, så du kan have en masse liggende, når nu de andre forsvinder, så kan du finde dem på nettet. Du kan få dem sendt hjem til døren. Det koster ikke særlig meget. Heldigvis da! Så der er mange muligheder for at få en masse kuglepenne meget snart.

 

Klik her for at finde en masse gode kuglepenne, så du kan lave dit eget lille lager.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *