En skobakke gør vintervejret mere overskueligt

Skobakken gør det lettere at håndtere sko (foto cahetu.com)

Skobakken gør det lettere at håndtere sko (foto cahetu.com)

De danske vejrguder lytter sjældent efter vores bønner. Især i efteråret og vinteren ser de sig sure på os og sender byger af regn, sne og slud ned over os netop den dag, hvor vi hverken har fået regntøj eller paraply med. Når vi træder ind af døren og bare er glade for at være nået indenfor og med en udsigt til inden længe at få varme i de følelsesløse fingre, så tænker vi ikke to gange over at træde ind på det rene gulv og efterlade tydelige spor af jord, sten og mudder efter os. I dette halvår er det næsten uundværligt at have en skobakke, hvor de muddertunge støvler kan tørre på, og spare gulvet fugten.

Et uundværligt hjælpemiddel

Det er de færreste mennesker, der finder en stor glæde i at gøre rent eller rydde op. Størstedelen vil helst have alt den hjælp de kan få for at gøre den dagligdags vedligeholdelse så nem og overskuelig som muligt. Derfor er en skobakke et godt køb, både i en stor udgave med plads til både små og store sko og i en mindre udgave med plads til få par. Det er en simpel måde at skåne dig fra at gøre gulvet og skoene rene, så snart de er kommet indenfor, for gulvet har ikke godt af den væde, der drypper af et par våde vinterstøvler inden de bliver tørre. Sat i forhold til prisen på et nyt gulv er en skobakke et ganske godt køb.

Fleksibel og let at håndtere

Netop fordi en skobakke oftest kommer til sin ret i løbet af efteråret, vinteren og den første del af foråret, er det ikke en permanent del af indretningen. En skobakke er let og fleksibel og kan derfor uden problemer vaskes af og stilles ind i det nærmeste skab indtil det igen bliver behov for det. Men med de danske vejrguders luner kan det ikke altid betale sig at stille den for langt væk.

Se på en skobakke hos Cahetu

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *