En opslagstavle deler glæder med andre kollegaer

Hold den røde tråd med opslagstavlen (foto kontorting.dk)

Hold den røde tråd med opslagstavlen (foto kontorting.dk)

Har man et behov for at kommunikere med sine medmennesker, bør man se på forskellige kommunikationsplatforme. Der findes selvfølgelig de digitale og virtuelle medier. De kommer nok op som den første platform. Men før dem var der andre måder at reklamere for ting på. Opslagstavler eksisterede i flere år, før de sociale medier overhovedet kom på tale. Facebook blev jo nærmest inspireret af opslagstavlen som genstand.

Giver adgang til nye spændende tiltag

Hvis man derfor gerne vil have den oprindelige og ægte form for medium for meddelelser, bør man helt klart investere i en opslagstavle. En opslagstavle kan give reklamer et hurtigt blikfang, for folk søger automatisk henimod opslagstavlen, når de skal finde informationer omkring begivenheder eller nyheder. Opslagstavlen har en nærmest auraagtig energi om sig, som gør den til budbringer af det nye og det spændende. En opslagstavle kan give folk derhjemme eller i en virksomhed adgang i hinandens liv. En opslagstavle angiver, hvad der sker i firmaets eller skolens univers. Hvilke klubber, der mangler nye medlemmer eller formænd.

Skakklubben, der blev en succes

Det kan være, at man har en skakklub, eller at man har ønsker om at få etableret en sådan på arbejdspladsen. I hvert fald bør man ikke vente med at slå det op på opslagstavlen. For med en opslagstavle er chancerne for at møde andre ligesindede, der også godt kan lide skak stor. Med en opslagstavle er det muligt for den enkelte skakentusiast på seriøs vis at komme i kontakt med andre. Herfra tager det fat, for skakbølgen breder sig. Det begynder at blive smart at spille skak sammen med andre, der også gennem længere tid har haft et latent behov for at spille skak. På opslagstavlen bliver dette behov vækket til live, og skakklubben er ikke bare en realitet – Men en succes!

Køb en opslagstavle hos kontorting

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *