En kabelskjuler er første skridt hen mod den perfekte bolig

Alle elsker at se på stilrene boliger. Boliger hvor møblerne passer perfekt sammen, og hvor der ikke er sat en finger forkert. Det betrygger os alle sammen om, at det er muligt at skabe en sådan bolig. Det er det egentlig også. Men hvad vi glemmer er, at man ofte skal starte i det små, når man skal til at indrette boligen. Hvis man har lyst til at indrette en bolig stilrent og perfekt, bør man starte med en kabelskjuler. Kabler er lig med sjusk. Der er intet æstetisk over kabler, og hvis man gerne vil have sig en bolig, der er smuk, veltrimmet og perfekt sat op, bør man derfor helt klart investere i en kabelskjuler.

Til Feinschmeckere

Hele familien kommer til at glæde sig over en kabelskjuler. Man siger ofte, at rod stresser, og at det gør ondt på sjælen i huset. Hvis man ønsker sig noget nær en perfekt bolig med det perfekte setup, bør man helt klart investere i ting, der kan få det til at rode mindre. Skabe, reoler og hylder er smarte, fordi de skaber orden i et ellers rodet system af ting og sager, der ofte ligger sammen uden at have noget med hinanden at gøre.

En kabelskjuler er feinschmeckerens fineste våben. Alle hader kabler, men mange tænker ikke videre over, hvor stressende kabler egentlig kan være. Når man derfor glemmer kabler, glemmer man derimod et af de vigtigste detaljer i hjemmet, der meget nemt kan give et kaotisk indtryk på gæster og beboende. En kabelskjuler kan skabe orden og nydelighed i det rodede hjems vægge.

Skaber karma

Med en kabelskjuler får man sig en rigtig god ven, der kan skjule alle de kabler, der nu engang hører med til stereoanlæg, fjernsynsapparater og meget andet. Det er ikke til at sige, hvor mange kabler man nu engang har. Derfor bør de også fjernes. For roens skyld.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *